Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ спільно з менеджером з розвитку проєкту «Сімейні Молочні Ферми» у Сумській області Андрієм МАРАХОВСЬКИМ проведено зустріч зі старостами населених пунктів громади, фермерами з питань подальшого розвитку молочного тваринництва та допомоги у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів на їх основі.
 
За словами представника ТОВ «УкрМілкІнвест» проєкт з розвитку молочного тваринництва на селі з 2017 року успішно реалізується кластером “Натуральне молоко” в Україні.
 
Наразі від діє в Волинській, Хмельницькій, Рівненській та Тернопільській областях. У перспективі створити молочні ферми по всій Україні.
 
Сімейні Молочні Ферми – це перший інвестиційний проєкт в Україні, який інвестує в сімейні господарства, які хочуть розпочати молочне фермерство, допомагає знайти їм фінансування, закупити корів і обладнання та налагодити співпрацю з молокозаводами, які будуть викуповувати у фермерів молоко.
 
Даний проєкт готовий сприяти у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів на їх основі на території Попівської сільської ради.