Сьогодні за підтримки депутата обласної ради, головного лікаря КНП СОР «Сумська обласна клінічна лікарня» Володимира ГОРОХА на базі Попівської АЗП-СМ консультативний прийом провела бригада фахівців обласної клінічної лікарні.
 
Жоден житель громади, хто потребував уваги фахівців і прийшов або записався через сімейного лікаря на прийом, не залишився без належної допомоги.
 
Зокрема, на прийом до кардіолога прийшло 22 особи, гастроентеролог прийняв 15 жителів громади, уролог – 14, ендокринолог – 19, невролог – 17. Проведено 21 ультразвукове дослідження.
 
Головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса КОВТУН відзначає, що медицина в громаді забезпечує належний рівень надання фахової допомоги населенню, але у складних випадках виникає потреба у фахівцях обласного рівня, адже жителі села не завжди мають можливість виїхати в обласний центр на консультацію до вузькопрофільного спеціаліста, хоча потребують спеціалізованої допомоги, тож такі виїзні прийоми дуже необхідні.
 
Керівники Попівської сільської ради поспілкувалися з лікарями, обговорили нагальні питання надання кваліфікованої медичної допомоги та висловили вдячність за співпрацю, що приносить користь жителям населених пунктів.