Сьогодні в м.Суми відбувся заключний тур зимового Чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини, що був регіональним відбірковим етапом Другої ліги Чемпіонату України.
 
У фіналі за першість змагались команда «Громада» Попівської сільської ради та «Сумиобленерго» м.Суми.
 
Підтримати нашу команду завітали Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК та депутат сільської ради Микола ГОРБЕНКО.
 
Гра була дуже напруженою, яскравою, з безліччю цікавих ігрових моментів. З рахунком 5:0 команда «Громада» стала переможцем зимового Чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини.
 
Голова Асоціації футзалу Сумщини Євген ПЕТРАКОВ вручив гравцям Кубок та медалі, а Попівському сільському голові подяку за вагомий внесок у розвиток футзалу Сумщини та побажав нових спортивних досягнень.
Анатолій БОЯРЧУК привітав команду з яскравою перемогою.
 
- Такі досягнення, це, в першу чергу, престиж нашої громади і, по-друге, вагомий внесок у популяризацію та розвиток футболу на Сумщині. Хочу подякувати за це тренерам команди Олегу БЛАЖКУ та Едуарду ОЖОГУ, які вклали багато сил та свого професіоналізму у виховання спортивної талановитої молоді. І, звісно, безпосередньо гравцям, що доклали усіх зусиль задля перемоги. Бажаю усім міцного здоров’я, тримати й надалі високу планку і приносити ще більше перемог рідній Попівській громаді, - підсумував посадовець.
 
Команда «Громада» своїми досягненнями завдячує Попівському сільському голові Анатолію БОЯРЧУКУ, меценатам, які надають футболістам всебічну підтримку і не байдужі до питання розвитку спорту в громаді.
 
Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших спортивних успіхів!