Голова Сумської облдержадміністрації Василь ХОМА взяв участь в урочистому закритті навчальних зборів Сумської бригади територіальної оборони

«Сьогодні ми підбиваємо підсумки навчальних зборів резервістів та військовозобов’язаних 117 бригади територіальної оборони, які відбулися з 12 по 26 травня в області, – зазначив Василь Хома. – Хочу сказати, що в прикордонні дуже важливо, щоб бригада територіальної оборони була підготовленою, згуртованою і злагодженою. Ви пройшли навчання, бойові стрільби, здобули практичні навички – військові, тактичні, інженерні, медичні. Не забувайте вивченого. Тому що підрозділи територіальної оборони – це передовий загін Збройних Сил України, це ті, хто першими зустрічає ворога».

Голова облдержадміністрації висловив впевненість, що всі жителі Сумщини тепер спокійні, адже після навчання резервісти справді стали бійцями, які неодмінно виконають бойове завдання, виживуть в бою.

«Хочу подякувати інструкторам та бойовим офіцерам, які пройшли пекло на Сході України за те, що передали свій бойовий досвід резервістам,. Нехай по той бік кордону знають, що ми непохитні, що Сумщина надійно захищена», – наголосив Василь Хома.

За сумлінне виконання службових обов’язків під час участі у навчальних зборах територіальної оборони, ініціативність та професіоналізм Василь Хома відзначив подякою голови Сумської облдержадміністрації кращих учасників навчальних зборів.