У Попівській сільській раді продовжується оновлення зупинок громадського транспорту, що є своєрідними візитівками населених пунктів.
 
Підвищити естетичну привабливість зупинки на автошляху Конотоп-Ромни, біля с.Пекарі та водночас розбавити навколишню сірість яскравими кольорами вирішив педагогічний колектив Юрівського ЗЗСО I-III ступенів.
Кошти на фарби та інвентар для розфарбовування виділило ПСП «Глорія», що проводить свою виробничу діяльність на території с.Пекарі, а працівники закладу освіти власними силами розфарбували об’єкт в українському стилі.
 
Село Шаповалівка славне подіями переможної Конотопської битви. Тому символічно, що працівники будинку культури, бібліотеки, сільської ради, педагогічний та учнівський колективи долучились до упорядкування зупинки при в’їзді в с.Шаповалівка, відтворивши фарбами зображення українських козаків, що є символом безкомпромісної боротьби за свободу, єдність та суверенність рідного краю.
 
У с.Попівка новими квітковими барвами заграла зупинка на автошляху Батурин – Конотоп – Суми, біля населеного пункту с.Попівка, яку упорядкували працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» спільно з педагогічним колективом Вирівського ЗЗСО I-II ступенів.
 
Завдячуючи співпраці старости села Дептівка з ПСП «Злагода», працівниками Центру надання соціальних послуг та будинку культури пофарбовані чотири зупинки.
 
До облаштування місць зупинки громадського транспорту також долучились працівники сільської ради, будинку культури, бібліотеки, медичного закладу с.Шевченкове. Значну підтримку під час виконання робіт отримали від депутата сільської ради Сергія КРАВЦЯ. Спільними зусиллями оновлено дві зупинки.
 
Також силами працівників сільської ради та будинку культури пофарбовані дві зупинки у с.Малий Самбір.
 
Дякуємо усім хто долучився до робіт. Сподіваємось, що жителі населених пунктів поважатимуть працю односельців і підтримуватимуть у місцях очікування громадського транспорту порядок.