Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК та директор ТОВ «Укрмілкінвест» Людмила ІВАЩУК підписали Меморандум про наміри забезпечити розгортання молочного кластеру у Попівській громаді в рамках інвестиційного проєкту «Молочний кластер у вашій громаді».
 
Його основна мета - підвищити ефективність сільськогосподарського виробництва та рівень зайнятості населення, збільшити доходи громадян та надходження до бюджету громади, шляхом створення сприятливих умов для заснування та розвитку молочного кластеру на території громади.
 
- Це важливий крок для розвитку малого бізнесу громади у агронапрямку. Така практика дозволить забезпечити зайнятість населення у реалізації конкретних завдань, створити нові робочі місця та інші додаткові актвиності у контексті розвитку молочного виробництва, - зазначає Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК.
 
Менеджер проєкту Андрій МАРАХОВСЬКИЙ поінформував, що за результатами виїздів офісу «Сімейних молочних ферм» до населених пунктів громади, де мешканці мали змогу ознайомитись детальніше з проєктом, ініціативні фермери будуть запрошені відвідати молочні ферми на Рівненщині, після чого буде сформовано робочу групу і розроблено дорожню карту, що матиме на меті розвиток подібних сімейних молочних ферм для переробки молочної продукції.