Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає забезпечити дотримання прав дитинства.
 
На території Вирівського закладу загальної середньої освіти І – ІІ ступенів відбулося дитяче свято «Королівство дитячих мрій» для учнів 3-4 класів закладів освіти Попівської сільської ради.
 
Юних мешканців громади привітали Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК зі своїм заступником Тетяною ШЕРУДИЛО та депутат Сумської обласної ради, помічник народного депутата України Ігоря МОЛОТКА Тетяна СИЗОН, які побажали дітлахам бути здоровими і усміхненими, за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів та добре відпочити.
 
Маленькі учасники занурилися у справжню магію - захоплююче шоу мильних бульбашок від Юлії ДЕМЕНТЬЄВОЇ: ручні і танцюючі бульбашки різного розміру, інтерактивні трюки з мильними бульбашками, майстер-клас зі створення своєї "чарівної" бульбашки, димові "хмаринки" на долоньках та в повітрі. Веселого та святкового настрою додали захоплюючий квест та запальний флеш-моб під справжнім мильним дощиком!
 
Діти отримали заохочувальні призи від члена виконавчого комітету Попівської сільської ради, голови правління ПрАТ «Р-п «Шевченківський» Миколи ЗІНЧЕНКА та море позитивних емоцій.
 
Щирі слова подяки висловлюємо народному депутату України Ігорю МОЛОТКУ за надану фінансову допомогу в організації дитячого свята, на якому кожне серце було зігріте теплом та любов'ю. Щирий сміх, запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей – ось найцінніша нагорода у житті!