Сьогодні під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулось чергове засідання виконавчого комітету.
 
Під час роботи членами виконкому було схвалено проєкт рішення Попівської сільської ради «Про внесення змін до рішення Попівської сільської ради від 23.12.2020 «Про бюджет Попівської сільської територіальної громади на 2021 рік», проєкти програм «Розвитку та підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради на 2021 рік» у новій редакції; розвитку освіти у 2021-2023 роках у новій редакції; внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради на 2021 рік.
 
Затверджено заходи щодо наповнення бюджету Попівської сільської територіальної громади, економного, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів та недопущення втрат бюджету.
 
Також розглянуто питання щодо надання одноразової матеріальної допомоги, ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Попівській сільській раді, взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті Попівської сільської ради дітей, позбавлених батьківського піклування та дитини-сироти тощо.
 
З усіх питань прийняті відповідні рішення з урахуванням змін та доповнень, які були запропоновані членами виконавчого комітету.