На цьому наголосив голова облдержадміністрації під час робочої зустрічі з делегацією з Італії та керівництвом компанії  Гуала Кложерс

Зустрічаючи потужних інвесторів на Сумщині, Василь Хома привітав гостей з їх державним святом – Днем проголошення Італійської Республіки.

«Ми маємо знати традиції наших друзів-партнерів. І ми пишаємося тим, що керівництво Італійської Республіки підтримує Україну на міжнародному рівні. Це для нас дуже важливо»,  – наголосив голова облдержадміністрації.

Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ приділяється значна увага прозорості ведення бізнесу в Україні, тому завдання влади – створити ефективні дієві механізми, які дозволять працювати на конкурентних прозорих засадах і вести бізнес в Україні ефективно.

«Облдержадміністрація зробить все необхідне для того, щоб бізнес підприємств в регіоні був захищений та прозорий. Наша співпраця має бути довготривалою та успішною», – констатував Василь Хома.

Президент та Генеральний директор компанії Гуала Кложерс СпА Габріель Дель ТОРКІО зауважив, що задоволений тим, як працює ТОВ «Гуала Кложерс Технологія Україна» на Сумщині. Він зазначив, що і надалі готовий інвестувати у виробництво.

«Ми впевнені, що ці інвестиції підуть лише на збільшення виробництва і потужностей та покращення умов праці», – відмітив Габріель Дель Торкіо.