На території Попівської сільської ради діє два дитячі будинки сімейного типу – це родина Миколи та Світлани СОЛОХ з с.Вирівка, де виховується четверо дітей та родина Олександра та Інни ДЕМЕНТЬЄВИХ із с.Фесівка, п’ятеро дітей.
 
Цим родинам приділяється належна увага Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ, депутатським корпусом сільської ради, які постійно цікавляться умовами проживання дітей та їх потребами.
 
Не стоїть осторонь і соціально-відповідальний бізнес, зокрема ТОВ «Вітчизна», яке підтримало ініціативу очільника громади та придбало для дітей з дитячих будинків сімейного типу подарунки.
 
Керівник громади Анатолій БОЯРЧУК спільно зі своїм заступником Тетяною ШЕРУДИЛО, генеральним директором ТОВ «Вітчизна» Сергієм ЧИЖИКОМ відвідали родину Миколи та Світлани СОЛОХ та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей подарували вихованцям стіл для гри у настільний теніс зі спортивним інвентарем, вручили почесну грамоту обласної Служби у справах дітей за особистий внесок у виховання підростаючого покоління.
 
Вдячні діти подарували гостям картини за номерами, розмальовані власними руками.
 
Родина Олександра та Інни ДЕМЕНТЬЄВИХ отримала за їх проханням – сучасне двохярусне дитяче ліжко.
 
Діти та їх батьки-вихователі щиро дякували за проявлену турботу з боку сільського голови та керівника підприємства.