Останній дзвоник… У його мелодійних переливах звучить і радість перших перемог, і наполеглива робота над собою, і щира любов учителів.
 
Сьогодні у всіх закладах освіти Попівської сільської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Свята останнього дзвоника. За доброю традицією учнів та вчителів привітали депутати сільської ради, старости, керівники сільськогосподарських підприємств, працівники відділу освіти.
 
Зокрема, начальник відділу освіти Попівської сільської ради Ольга БЕСПАЛА цього дня відвідала Попівський ЗЗСО І – ІІІ ступенів. Ольга Віталіївна передала слова найщиріших вітань учням із закінченням навчального року від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА та висловила найкращі сподівання щодо світлого майбутнього нинішніх випускників. Усім педагогічним, учнівським та батьківським колективам Попівської громади побажала нових звершень, здійснення мрій та веселого і змістовного літнього відпочинку.
 
Сьогодні учні та їх наставники ділилися спогадами, веселим сміхом та щирими посмішками. Попереду школярів чекають яскраві канікули, а для випускників починається шлях у доросле, самостійне життя.