Народного депутата України Ігоря Федоровича Молотка виборці добре знають не за його словами, а за добрими справами, тому й висловлюють йому довіру вже третє скликання. У Ігоря Федоровича на першому місці в роботі – виправдати довіру людей, надати їм підтримку та допомогу у розвитку інфраструктури, закладів соціально-культурної сфери, вирішенні багатьох інших питань. Народний депутат активно співпрацює з Попівською громадою.

Важливою проблемою для жителів сільських населених пунктів є дороги. Знаючи про це, Ігор Федорович багато зробив у питанні проведення ремонтів доріг – як капітальних, так  і поточних. За рахунок коштів державного бюджету та завдячуючи наполегливості народного депутата України вдалося капітально відремонтувати дорогу від Конотопа до селища Заводське, дороги в селах Вирівка, Сарнавщина, Таранське, замінити асфальтове покриття траси Р61 на ділянці Конотоп-Батурин.

Велику увагу приділяє народний депутат і розвитку закладів освіти. За його сприяння за рахунок коштів державного бюджету  обладнано cучасною комп’ютерною технікою Вирівський та Чорноплатівський заклади загальної середньої освіти. З метою економії енергоресурсів та створення сучасних умов для дітвори у дошкільному навчальному закладі "Сонечко" (с.Заводське) та у Вирівському закладі загальної середньої освіти повністю замінено вікна на енергозберігаючі.  У Конотопському професійному аграрному ліцеї за останні роки за сприяння Ігоря Федоровича зроблено багато робіт - капітально відремонтовано їдальню, покрівлю гуртожитка, обладнано сучасний спортивний футбольний майданчик зі штучним покриттям. На базі Конотопського аграрного професійного ліцею відкрито льодовий майданчик розміром 56х27 метрів, будівництво якого фінансувалося з двох джерел – коштів державного та районного бюджетів.  Взимку тут можна  проводити хокейні матчі, кататися на ковзанах, а в теплу пору року - на роликах, грати у теніс.

 Не залишається Ігор Федорович осторонь від питань розвитку культури. Чорноплатівський будинок культури обігрівається сучасним опалювальним котлом, що придбали завдяки його допомозі.

Дбає народний депутат  про збереження природи, і в першу чергу - водних об'єктів, та сприяє проведенню зариблення річки Сейм, що протікає у межах Попівської громади. Щорічно у річку і її притоки випускають більше 200 тисяч  мальків коропа, білого та строкатого товстолоба.

Особливої уваги на сьогодні потребує медична галузь. Народний депутат Ігор Молоток допоміг  придбати за рахунок державного бюджету  для медиків  Конотопського району  7 сучасних легкових авто, частина з яких  обслуговує жителів Попівської сільської ради. Тепер лікарі можуть якнайшвидше надавати   медичну допомогу жителям найвіддаленіших населених пунктів нашої громади.

Народний депутат дбає про розвиток і збереження церковних споруд. Він надав благодійну допомогу на ремонт і реконструкцію  Вирівського храму Покрова Пресвятої Богородиці, що є однією з архітектурних перлин і окрасою Попівської громади.

Як народний обранець Ігор Федорович часто буває на дільниці, зустрічається з виборцями, сприяє у вирішенні особистих питань людей, які до нього звертаються, та  проявляє постійну турботу про жителів виборчого округу.

Це далеко не повний перелік добрих справ,  що вдалося зробити при співпраці з народним депутатом України Ігорем Молотком. Попівський сільський голова Анатолій Боярчук переконаний у тому, що  взаємодія всіх гілок влади, тісна співпраця з народним депутатом сприятимуть розвитку громади та забезпечать гідні умови проживання, роботи і відпочинку всіх людей, які мешкають на території Попівської сільської ради.