Кожен може стати інвестором – не залежно від сфери діяльності, досвіду в бізнесі чи соціального статусу. У пресслужбі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях розповіли історію двох занедбаних приміщень, які завдяки приватизації сьогодні милують око жителів с. Тулушка Конотопського району

У с. Тулушка Конотопського району стояли два приміщення. Це були недобудови, які поросли бур’янами. Керівництво Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголосило на сайті https://privatization.gov.ua/, що ці недобудови продаються.

Відбувся аукціон. Виграв його чоловік із сусідньої Чернігівської області. Фонд допомагав з документами, надавав консультації з оформлення цих приміщень.

Новий власник виявився справжнім господарем. Він відбудував будиночок. Відремонтував він і другий будинок. А потім його продав. І за отримані кошти переобладнав перший із будиночків. Зараз там усе квітує.

Українці на власному досвіді пересвідчуються у доступності об’єктів нерухомості на прозорих аукціонах малої приватизації. Цьому сприяє як зручна електронна система участі в аукціонах приватизації та повнота інформації про об’єкти, так і дійсно низькі стартові ціни, які відповідають первинному ринку нерухомості.

І кількість учасників прозорих аукціонів постійно зростає! Інвестором може стати кожен. Як і добрим господарем. Приватизація – може стати історією і вашого успіху.