Привітати з важливою у їх житті подією до Вирівського сільського клубу-філії завітала заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО. Тетяна Миколаївна передала випускникам вітання від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА та зазначила, що кінець навчального року приніс немало випробувань - через карантин школярі займалися дистанційно, було відмінено традиційну державну підсумкову атестацію, оцінювання відбувалося за результатами року, але відрадно те, що дев’ятикласники поставилися з відповідальністю до самостійного опанування знань, і серед учнів Вирівського ЗЗСО один завершив навчання з відзнакою.
 
Посадовиця вручила випускникам свідоцтва про здобуття базової середньої освіти та побажала вірити в себе, у власні сили, наполегливо працювати та впевнено йти до мети, подякувала батькам та вчителям за гідне виховання дітей.
 
Найщиріші привітання випускникам лунали з вуст директора школи Надії ПАЛЬЧУН та вчителів, з якими вони долали нелегкі, але такі цікаві шкільні дороги.
 
Особливої чуттєвості заходу надав традиційний випускний вальс, у ньому закружляли молоді пари, прощаючись із шкільними роками та вирушаючи назустріч новому життю.