Кожне село, як і людина, має свою біографію. У кожного вона особлива та індивідуальна. Не є винятком і с.Привокзальне, де 9 червня на велике християнське свято Вознесіння Господнього відбулось свято вулиці Абрикосової.
 
Привітати жителів населеного пункту прибув Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК.
 
Анатолій Васильович відзначив, що усі досягнення, якими багата Попівська сільська рада, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. - Такі свята дуже важливі, адже кожен відчуває себе в цей день частиною великої родини – дружньої, працьовитої, - зазначив посадовець та побажав присутнім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій.
 
Очільник громади подякував за організацію свята вулиці старості с.Шаповалівка, Привокзальне Тетяні ВЕЛИЧКО, бібліотекарю Привокзальної сільської бібліотеки-філії Любові РАДЧЕНКО, ініціаторці цікавих заходів, людині небайдужій до життєдіяльності свого населеного пункту, жительці вулиці Абрикосової Валентині БАБКО, працівникам культури Шаповалівського сільського будинку культури-філії та настоятелю церкви Дмитрія Солунського ієрею ПЕТРУ.
 
На жаль, концертну програму, що підготували аматори сцени Попівської сільської ради продемонструвати не вдалося через несприятливі погодні умови та попереду ще багато сонячних днів і концерт обов’язково відбудеться.
 
Не обійшлося свято і без частування традиційним козацьким кулішем, який прийшовся до смаку всім жителям вулиці та гостям.
 
Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості.