Днями кухарі закладів освіти Попівської сільської ради пройшли навчання за темою «Новітні підходи щодо організації харчування в закладах загальної середньої освіти» на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
У ході теоретичної частини заходу кухарі ознайомились із основними аспектами та про відповіді на актуальні питання щодо безпечної організації харчування в закладах освіти, особистої гігієни персоналу харчоблоку, особливостей організації харчування по Євгену Клопотенку та охорони праці на харчоблоках закладів освіти.
 
Під час реалізації практичної частини учасники заходу відвідали майстер-класи "Приготування страв по Євгену Клопотенку", підготовлені майстрами виробничого навчання ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
Наприкінці заходу всі кухарі отримали сертифікати про проходження навчання.