У третю неділю червня Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини.
 
Напередодні, 17 червня у Попівському сільському будинку культури-філії панувала святкова атмосфера. Представників найгуманнішої професії сільської ради прибули привітати Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, заступники голови Конотопської районної ради Андрій ЯРОВИЙ та Олексій БОЙЧЕНКО, керуючий справами районної ради Юрій ЦИКАЛ, помічник народного депутата України Ігоря МОЛОТКА, депутат районної ради Ольга ПОЛІЩУК.
 
Анатолій Васильович висловив найщиріші слова вдячності дружній медичній родині Попівської громади, особливо зараз, у цей непростий для країни час, який пов’язаний з боротьбою з вірусом COVID-19, побажав всіляких життєвих гараздів, здоров’я, щоб обрана професія завжди приносила задоволення, родинного затишку, поваги і підтримки від суспільства та якнайшвидшої перемоги над пандемією коронавірусу.
 
Очільник громади вручив подяки колективам амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та колективу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» за віддану працю, професійність, високу моральність, лікарську честь та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.
 
Працівники медичної галузі відзначені грамотами народних депутатів – Ігоря МОЛОТКА, Максима ГУЗЕНКА та Андрія ДЕРКАЧА.
 
З найщирішими вітаннями до своїх колег також звернулася головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса КОВТУН, висловила вдячність керівництву громади за привітання та увагу до медичних працівників, вручила подарунки від профспілки медичних працівників, подякувала безпосереднім організаторам свята КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» (директор Світлана ПАНЧЕНКО).
 
Цього дня медичні працівники та ветерани медичної галузі також приймали відео вітання від вдячних жителів громади та дітей. На їх адресу лунали добрі слова вдячності, побажання міцного здоров’я, віри в майбутнє і, звичайно, успіхів у роботі.
 
Аматори сцени Попівського сільського будинку культури-філії, Вирівського сільського клубу-філії, учасники студії бально-спортивного танцю Carpe Diem вітали медиків кращими музичними та танцювальними композиціями.