У рамках відзначення Дня села та з нагоди Всесвітнього Дня батька у с.Великий Самбір відбулося спортивно-мистецьке свято «Спортивна родина – щаслива дитина» організоване КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».
 
За щоденними клопотами татусям не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому основною метою свята стала пропаганда як здорового способу життя, так і сімейних цінностей.
 
Право називатися найспортивнішою родиною виборювали сім'ї з Великого Самбора, Малого Самбора, Дептівки та Шевченкового.
 
За дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА привітати всіх присутніх прибули секретар сільської ради Валентина МАЛІГОН та керуюча справами Людмила ЩЕРБИНА.
 
Валентина Михайлівна передала вітання від очільника громади та побажала жителям та гостям села здоров'я, родинного затишку, Божого благословення, а учасникам спортивних заходів гарного настрою і чесної перемоги.
 
Змагання проводились у вигляді спортивних естафет і конкурсів, які були направлені на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей. Сім'ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, всі команди були налаштовані на перемогу.
 
Організатори заходу доклали максимум зусиль, щоб змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими і справедливими, а юні глядачі оплесками підтримували всі команди.
 
У рамках свята також відбулись змагання з волейболу серед жіночих команд за Кубок Геннадія БЕРДНІКОВА та Кубок виклику. Змагання з міні-футболу проходили між командою переможцем змагань серед закладів освіти с.Великий Самбір та командою ветеранів.
 
За підсумками суддівських протоколів визначені переможці спортивно-мистецького свята, яких гості свята нагородили грамотами та пам'ятними подарунками. Керуюча справами сільської ради Людмила ЩЕРБИНА вручила учасникам змагань медалі.
 
Чудового настрою усім присутнім додали аматори сцени Великосамбірського та Дептівського сільських будинків культури, які підготували для жителів та гостей села яскраву концертну програму.
 
Для дітей організовано окреме цікаве дозвілля. Вони досхочу стрибали на батутах та ласували попкорном. На території проведення свята увесь день працювали торгівельні майданчики.
 
Усі бажаючі мали змогу поласувати смачним козацьким кулішем.
 
Слід відзначити, що активну участь у спортивних заходах взяли депутати Попівської сільської ради - Вячеслав ФІЛЬОВ, Микола ГОРБЕНКО, Анатолій ШАЙДЕНКО.
 
Фінансову та організаційну допомогу в проведенні заходу надали ПСП «Мир» (директор Геннадій БЕРДНІКОВ), ФГ Радько (керівник Микола РАДЬКО), приватний підприємець Віктор УДОД. Не залишились осторонь підготовки до свята староста села Великий Самбір Антоніна ГРИЩЕНКО, працівники сільської ради, закладу освіти на чолі з директором Наталією ДАВИДЕНКО, культури, жителі села – за що їм велика вдячність.
 
Задоволення від участі у цьому святі отримали і дорослі, і дітвора. Спортивно-мистецький захід подарував енергію, бадьорість і наснагу всім учасникам.