23 червня у закладах загальної середньої освіти Попівської сільської ради відбулися урочисті випускні вечори. Цьогоріч 30 юнаків і дівчат отримали документ про здобуття повної загальної середньої освіти. Троє учнів за високі досягнення у навчанні нагороджені золотими медалями. Це – Анна Рибалка (Попівський ЗЗСО І – ІІІ ст.), Валерія Хижняк та Світлана Молоданович (Юрівський ЗЗСО).
 
Випускників Юрівського та Попівського ЗЗСО вітали Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, секретар ради Валентина МАЛІГОН та начальник відділу освіти Ольга БЕСПАЛА.
 
У вітальних словах лунали щирі настанови на майбутнє та побажання знайти свій шлях у житті, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і щедрої долі!
 
Також гості звернулися зі словами вдячності до вчителів і батьків та відзначили подяками сільського голови за підтримку та допомогу батьків одинадцятикласників.
 
Випускники з гордістю і хвилюванням отримували атестати зрілості, щиро дякували вчителям, батькам і обіцяли бути гідними громадянами своєї Батьківщини.