Під керівництвом заступника Попівського сільського голови Тетяни ШЕРУДИЛО та секретаря ради Валентини МАЛІГОН за участі керівників відділів та управлінь Попівської сільської ради відбулась нарада з питань підготовки до відзначення 362-ї річниці перемоги війська під проводом гетьмана України Івана ВИГОВСЬКОГО у Конотопській битві 1659 року в селі Шаповалівка.
 
У ході наради присутні детально обговорили питання робочого плану проведення заходів, які відбудуться 10 ЛИПНЯ з 9.30 год. на території с.Шаповалівка.
 
План заходів передбачає масштабне святкування та надзвичайно насичену та різноманітну культурно-мистецьку програму, у ході якої будуть представлені локації на будь-який смак.
 
У рамках заходів урочите покладання квітів біля пам’ятного знаку «Шаблі» на честь перемоги у Конотопській битві на в’їзді в с.Шаповалівка, ушанування пам`яті полеглих героїв, святкова хода громадських об’єднань та учасників урочитостей до центру села, урочисте покладання квітів до каплиці, пам’ятника великому гетьману Івану ВИГОВСЬКОМУ та пам’ятного знаку воїнам АТО, історична інсталяція, кінне шоу козаків Соколиного Хутора, виставка зброї, карбування ювілейної монети у локації монетного двору, унікальне шоу ковалів, показові виступи лучників, виступи кращих творчих колективів області та смакування смачним козацьким кулішем тощо.
 
На території проведення заходу буде організовано виїзну святкову торгівлю. Всіх бажаючих взяти участь просимо звертатись до управління фінансів та економіки Попівської сільської ради завчасно за тел.: 097-7101929, 050-2334079.
 
Багатоманітність культури та традицій Сумщини будуть представлені майстрами декоративно-прикладного мистецтва. Запрошуємо долучитись до участі та представити свої роботи всіх бажаючих за тел.: 067-5400850.
 
Детальніший план заходів буде опублікований на офіційному сайті Попівської сільської ради та сторінці у мережі FACEBOOK найближчим часом.
 
Приєднуйтеся до святкування!