Сьогодні під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулось чергове засідання виконавчого комітету.
 
Під час роботи членами виконкому було схвалено проєкти Програм розвитку освіти, охорони навколишнього природного середовища, поводження з твердими побутовими відходами на території Попівської сільської ради в новій редакції на 2021-2023 роки, схвалено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради на 2021 рік, бюджету Попівської сільської територіальної громади, внесено зміни до соціально-економічного паспорта.
 
Члени виконавчого комітелту затвердили план заходів щодо забезпечення складання прогнозу бюджету Попівської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки та план роботи виконавчого комітету Попівської сільської ради на III квартал 2021 року.
 
Заслухали інформацію про роботу комунальної установи «Бочечківський Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бочечеківської сільської ради на теренах Попівської сільської ради.
 
Внесли зміни до рішення виконавчого комітету щодо закріплення номерних гербових печаток за старостами Попівської сільської ради та зосередили увагу на питанні надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади.