Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ від імені всіх вболівальників області вітає збірну України з футболу, яка обіграла збірну Швеції в 1/8 фіналу XVI чемпіонату Європи

«Вітаємо нашу збірну з перемогою. Україна не спала, з усіх вікон домівок виривалась шалена радість, а підтримка наших земляків на стадіоні була легендарною. За таку гру бере гордість. Наступна – Англія. Віримо в нашу перемогу», – зазначив Дмитро Живицький.

Жителі Сумщини з особливою зацікавленістю дивилися цей матч, адже  півзахисник збірної України та англійського «Манчестер Сіті» Олександр ЗІНЧЕНКО, який був визнаний УЄФА найкращим гравцем матчу зі Швецією, є студентом Сумського державного педагогічного університету ім. Макаренка (спеціальність «Фізичне виховання, спорт і здоров'я людини»). Саме він на 27-й хвилині вивів збірну України вперед після результативного пасу Андрія ЯРМОЛЕНКА. Дякуємо тренеру збірної України Андрію ШЕВЧЕНКУ, дякуємо Артему ДОВБИКУ і Олександрові ЗІНЧЕНКУ, дякуємо всій команді!

Відроджується український футбол! Відроджується Україна!

Вболіваймо за своїх!

У чвертьфіналі Євро-2020 збірна України зіграє проти Англії, яка перемогла Німеччину (2:0). Матч відбудеться 3 липня у Римі на стадіоні «Стадіо Олімпіко».