Вихованці Інклюзивно-ресурсного центру Попівської сільської ради з великим задоволенням взяли участь в щорічному Всеукраїнському конкурсі малюнків для дітей з особливими освітніми потребами (які мають статус «особа з інвалідністю») «Я дитина! Я малюю!», організатором якого виступив БФ «Допомога справою» м. Запоріжжя.
 
Разом зі своїми рідними та близькими діти підготували чудові малюнки.
 
За результатами конкурсу вихованці Центру Ульяна ХАРЧЕНКО та Владислав ЖУРАВЕЛЬ зайняли треті місця у номінаціях «Маленькі долоньки» та «Краса навколо нас».
 
Як зазначає директор Інклюзивно-ресурсного центру Попівської сільської ради Віта МАНЄШКІНА, на корекційних заняттях фахівці центру застосовують нові методи та засоби співпраці з дітьми, щоб краще зрозуміти творчі нахили та здібності вихованців. Індивідуальний підхід до кожної дитини, сприяє розвитку позитивних задатків та відкриттю талантів! - Ми прагнемо, щоб кожна дитина відчувала себе захищеною та повноцінною частинкою суспільства, в якому пануватиме атмосфера поваги та толерантності до дітей з особливостями розвитку, - зазначила Віта Вікторівна.