Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ під час пресконференції говорив про необхідність співпраці всіх гілок влади в області заради єдиної мети – розвитку Сумщини

Мова йшла про якнайшвидше спільне вирішення проблемних питань, наведення ладу в галузях економіки, соціальної сфери. Адже необхідно оперативно приступати до реалізації проєктів розвитку.  

Дмитро Живицький наголошував, що облдержадміністрація наразі вибудовує конструктивну співпрацю з усіма органами місцевого самоврядування.

«Ми розуміємо, що в Україні, в Сумській області інших територій, ніж громади, немає. Все, що ми будуємо – дороги, садочок, школу, лікарню, басейн, очисні споруди – все це ми будуємо в громадах. Тому налагодження дієвої комунікації з головами територіальних громад – це наступна задача, яка стоїть перед нашою командою», – зазначив Дмитро Живицький.

Голова облдержадміністрації повідомив журналістам, що наразі є розуміння і взаємодія з Сумською міської радою, міським головою. Опрацьовуються деякі спільні проекти, реалізація яких має розпочатися найближчим часом. Зокрема, ремонт Сумського обласного художнього музею, реконструкція площі Незалежності в обласному центрі.

«З головою обласної ради також домовилися, що ми єдине ціле – обласна влада. І працюємо на єдину мету – розвиток Сумщини, – розповів Дмитро Живицький. – Спільно наводимо лад в області і починаємо працювати над проєктами розвитку».

Очільник облдержадміністрації наголосив: «Наше завдання сьогодні –  розвернути структури влади обличчям до людей, до вирішення їх проблем, до сприяння розвитку Сумської області».