За дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА його заступник Тетяна ШЕРУДИЛО, працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» ушанували пам’ять українського патріота, члена Спілки журналістів України, Всеукраїнського товариства «Просвіта», краєзнавця, уродженця с.Попівки Анатолія Борисовича СОБОЛЕВА.
 
У день його народження біля могили (він похований у Попівці) зібралися також ті, хто добрим словом з непідробними емоціями згадували про нього. Зокрема, громадський діяч Ольга БАНИТЮК, заступник директора Попівського ЗЗСО I-II ступенів Любов КОСТИРКО, підприємець Василь БІЛЕЦЬКИЙ, які його добре знали.
 
Творчий шлях Анатолія Борисовича, як журналіста, проліг через багато видань різного рівня. Його пам’ятають в «Конотопському краї» (тоді - газета «Радянський прапор»), в районному часописі «Сільські горизонти», багато років він був редактором багатотиражної газети «Металіст». Його публіцистичні статті охоче друкували центральні ЗМІ. З ним спілкувалися і з його думкою рахувалися науковці та всі, кому була не байдужою доля України.
 
Анатолій Борисович прожив гідне життя і ми – земляки завжди будемо пишатися ним і рівнятися на нього. Світла йому пам'ять.