Сьогодні під головуванням заступника Попівського сільського голови Тетяни ШЕРУДИЛО відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Попівської сільської ради на якому розглядалися питання щодо вчинення заходів по захисту прав дітей.

У ході роботи розглянуто питання про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із сімей зі складними життєвими обставинами. Порушувалося питання про надання практичної допомоги щодо подолання складних життєвих обставин та захисту прав та інтересів дітей із вищезазначених сімей.

Усі справи, що виносились на порядок денний, ретельно вивчені членами комісії. За результатами були прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Підсумовуючи засідання комісії, Тетяна ШЕРУДИЛО наголосила на необхідності посилення взаємодії суб’єктів соціальної роботи з метою вчасного та оперативного реагування на випадки потрапляння дітей в складні життєві обставини.