Сьогодні, 30 липня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Попівської сільської ради, яке провів сільський голова Анатолій БОЯРЧУК. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.
 
У рамках засідання члени виконкому внесли зміни до деяких рішень щодо утворення адміністративної комісії, громадської комісії з житлових питань, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надіють соціальні послуги на непрофесійній основі та надання матеріальної допомоги населенню щодо персонального складу членів комісії тощо.
 
Схвалили проєкти Програм соціального захисту населення, розвитку освіти на 2021-2023 роки, культури, туризму, фізичної культури і спорту, розвитку та підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік в новій редакції.
 
Внесли зміни та доповненя до Програми економічного і соціального розвитку та бюджету Попівського сільської територіальної громади на 2021 рік.
 
Окремо було обговорено рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги населенню.
 
Під час роботи виконкому були також затверджені результати конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів та встановлено тарифи на ці послуги на території Попівської сільської ради тощо.