За словами голови облдержадміністрації, програма Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Велике будівництво» – це вже збудовані амбулаторії, капітально відремонтовані приймальні відділення, школи та футбольні майданчики по всій області й відновлені дороги, які ведуть до оновленої інфраструктури

«Один із таких оновлених і відновлених шляхів – автомобільна дорога загального користування державного значення Н-12 Суми – Полтава, – зазначив Дмитро Живицький. – І ми бачимо як виглядає відремонтована ділянка дороги в с. Верхня Сироватка. І ремонтні роботи на одній з головних магістралей регіону продовжуються».

Довідково. У 2021 році на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-12 Суми – Полтава постановами КМУ виділено 500 млн грн. Ремонтувати цю дорогу розпочали у жовтні минулого року, на окремих відрізках км 12+090 - км 67+120 від села Верхня Сироватка в напрямку села Боромля. Станом на 26 липня виконано 90,2% від усіх запланованих робіт на цій дорозі.