30 липня під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулась чотирнадцята сесія Попівської сільської ради восьмого скликання.
 
На початку пленарного засідання депутати привітали з днем народження свого колегу Миколу БУДНИКА та побажали йому подальшої плідної роботи на користь громади.
 
У ході роботи присутні заслухали інформацію керівника Конотопської окружної прокуратури Олександра КОВТУНА щодо стану законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Попівської сільської ради.
 
Також, під час засідання затвердили Програми розвитку та підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік, культури, туризму, фізичної культури і спорту на території Попівської сільської ради на 2021 рік, соціального захисту населення та розвитку освіти на 2021-2023 роки у новій редакції тощо.
 
Депутати ухвалили рішення щодо утворення Мельнянського об’єкта дозвіллєвої роботи та внесли зміни до структури та граничної чисельності працівників КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».
 
Також, рішенням депутатів затверджено присвоєння Попівському закладу загальної середньої освіти I-III ступенів статусу опорного закладу, встановлено вартість харчування дітей дошкільного віку та учнів ЗЗСО та ДО за одне відвідування тощо.
 
Під час роботи внесено зміни до бюджету і Програми соціального та економічного розвитку сільської територіальної громади на 2021 рік.
 
Прийнято низку рішень, що стосуються земельних питань тощо.
 
Усі питання, що вносились до порядку денного чергової сесії, попередньо були розглянуті та узгоджені на спільному засіданні постійних комісій.