З метою збереження історичної та культурної спадщини населених пунктів Попівської сільської ради, формування позитивного іміджу громади в Україні та за кордоном, виконавчим комітетом Попівської сільської ради оголошується конкурс на створення офіційної символіки (герба, прапора та гімну) Попівської сільської ради.

Конкурс проводиться в наступні етапи та строки: 1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – до 10.06.2021; 2 етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам до 30.06.2021 та обрання переможців; 3 етап – затвердження сільською радою офіційної символіки на черговому пленарному засіданні Попівської сільської ради.

У конкурсі безкоштовно можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи, кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.

Конкурсні роботи з позначкою «Конкурс на створення офіційної символіки» можна надіслати або подати у друкованому вигляді на адресу: 41607, м.Конотоп, вул.Михайла Сусло, 21а, у електронному вигляді – на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Детальніше з інформацією про умови конкурсу можна ознайомитися тут.